Înregistrare  ::  Autentificare Mesaje private 

Crează un subiect nou  Răspunde la subiect
 Examen pentru redobandirea permisului Subiectul anterior :: Subiectul următor > 
Autor Mesaj
silviu
MesajTrimis: Vin Sep 07, 2007 8:14 am    Titlul subiectului: Examen pentru redobandirea permisului Răspunde cu citat (quote)

Moderator
Moderator

Data înscrierii: 05/Sep/2007

Nu stiu cati au patit-o, nu doresc la nimeni, dar pentru cei care vor sa afle mai multe informatii m-am interesat in privinta redobandirii permisului.

Astfel, dupa expirarea dovezii primite odata cu suspendarea permisului, trebuie sa mergeti la sectia de politie rutiera de care apartineti cu dovada si cu buletinul. Programarile pentru examinare se fac destul de repede si sunt gratis Smile

In ziua cu examinarea va prezentati din nou cu cele doua acte (dovada si buletin), un pix albastru si telefoanele mobile inchise, ca la orice examen Very Happy

Chestionarele constau in 15 intrebari cu 1 singur raspuns corect. Pentru a promova este nevoie sa obtineti minim 13 intrebari corecte.

In urma promovarii veti primi o stampila pe dovada cu care va veti putea ridica permisul dupa ce a expirat perioada de suspendare. Altfel, veti putea sustine din nou examenul la o data ulterioara pe care o vor comunica agenti de politie examinatori.

Alte informatii sau completari sunt bine venite. Noroc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  

Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum